Volg ons

GM nummer 1 van 2015

8 maart 2015

In nummer 1 van Glutenvrij Magazine valt weer heel veel te lezen en heel veel te bekijken. Er ligt weer iets moois bij de leden op de mat, het eerste nummer van Glutenvrij Magazine van dit jaar. Wij bieden u in dit nummer weer veel lezenswaardigs. Voor elk wat wils: wetenschappelijk nieuws, praktische informatie, columns van en voor de jongere generatie en een kijkje in het dagelijks leven van een gezin met coeliakie, tweede in onze serie 'Glutenvrij van dichtbij'. U volgt deze serie op de voet, hebben we gemerkt. Fijn.

We doen in dit maartnummer ook weer een beroep op u. U beantwoordt onze oproepen heel trouw. De vereniging heeft – ook door middel van het blad – tenslotte een goede band met u. Ons juninummer zal – hoe toepasselijk – als thema hebben: vakantie. Daarvoor hebben we, zoals zo vaak, uw bijdragen nodig. Tips, vragen, ervaringen, alles is welkom. Mail reacties en suggesties naar: redactie@glutenvrij.nl. Bij voorbaat veel dank. En veel leesplezier natuurlijk!

 

 

In dit nummer onder andere de volgende onderwerpen:

  • Glutenvrij en gezond
  • Glutenvrij van dichtbij
  • Coeliakie en uw aangifte Inkomstenbelasting 2015
  • Dieetnieuws
  • Nederlandse Coeliakie Dag
  • Kidz
  • Puberz

 

Leden kunnen de volledige uitgave digitaal bekijken in het kenniscentrum voor leden. U kunt heel eenvoudig lid worden, klik hier.

 

Glutenvrij ontvangen?

Glutenvrij ontvangen?

Het Glutenvrij Magazine wordt met plezier door onze leden gelezen. Wil je het ook ontvangen? Word dan nu lid. Voor € 30,- per jaar ontvang je 4 keer per jaar het magazine én ondersteun je de NCV.

Lees hier welke voordelen je nog meer hebt als lid van de NCV.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944