Volg ons

Nederlandse Coeliakie Dag 14 april 2018

Nederlandse Coeliakie Dag 14 april 2018

Vol inspiratie naar huis

Grootste glutenvrij markt van Nederland

Ontmoet anderen

 

Op zaterdag 14 april is het weer zo ver: de allerleukste dag van het jaar: de Nederlandse coeliakiedag vindt plaats. Het programma is bekend! Bekijk hier het programma.

Alle leden van de NCV kunnen weer naar hartelust op de glutenvrije markt glutenvrije producten van gecertificeerde leveranciers proeven en kopen. We hebben ook weer een prachtig programma samengesteld met lezingen over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en de sociale aspecten ven het glutenvrij leven.

Sfeerimpressie 

Een van onze leden, Brian Schmidt, maakte voor de NCV een leuk impressie van de Nederlandse Coeliakie Dag 2016 in april. Hier kunt het filmpje (en misschien uzelf!) terugzien.

Glutenvrije markt

Glutenvrije markt

Van 10.00 - 14.00 vindt de grootste voor NCV-leden gratis toegankelijk glutenvrije warenmarkt van Nederland plaats. De leveranciers zorgen voor voldoende voorraad, zodat er voor iedereen genoeg is. De markt is verspreid over twee grote zalen, zodat de drukte goed verspreid wordt.

Glutenvrij lunchbuffet

Tussen 12.00 en 13.30 uur kan je heerlijk glutenvrij uit eten. Van der Valk maakt een uitgebreid glutenvrij lunchbuffet. Je kunt deze lunch bestellen via de webwinkel: www.glutenvrij.nl/webwinkel

Kinderopvang

Op de begane grond van het hotel worden door onze vrijwilligers de kinderen opgevangen. Dus wil je even rustig op de markt rondlopen of je laten bijpraten tijdens een lezing, dan kunnen de kinderen heerlijk spelen en knutselen op de kinderopvang.

Voor al je vragen

Glutenvrij leven

In de centrale hal van het hotel kan je ook terecht bij onze vrijwilligers voor al je vragen over de vereniging en het glutenvrij leven. Je kan daar verschillende soorten informatiebrochures krijgen en leuke items kopen.

Het glutenvrij dieet

Ook de diëtisten uit het NCV-diëtistennetwerk staan voor je klaar voor al je vragen over het glutenvrij dieet.

Medische vragen

Van 14.15 tot 15.15 uur kunt u tijdens het medisch forum terecht bij onze medische specialisten in de Chicagozaal.

Lezingenprogramma NCD

Er is weer hard gewerkt om een gevarieerd en interessant programma met lezingen voor jullie samen te stellen. Medische en voedingsexperts vertellen over de laatste ontwikkelingen. Kijk hier voor het hele programma.

Bakdemonstraties

Bakdemonstraties

U kunt de kneepjes van het glutenvrije bakvak leren

Glutenvrij brood is in de meeste supermarkten kant-en-klaar te koop. Maar vers brood is natuurlijk het lekkerst. Tijdens de Nederlandse Coeliakie Dag geven onze zeer ervaren bakinstructrices bakdemonstraties in de keuken van de New Yorkzaal. Hier kunnen onze leden alle bakvragen stellen.

Heerlijk glutenvrij lunchen

Van der Valk bereidt weer een zeer uitgebreid glutenvrij lunchbuffet voor jullie! Je kan hier je lunch voor de Nederlandse Coeliakie Dag 2018 bestellen.

Verslag Nederlandse Coeliakie Dag 2017

De Nederlandse Coeliakie Dag was met 2544 bezoekers een groot succes. Lees hier het verslag om een indruk te krijgen.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.