Volg ons
Nederlandse Coeliakie Dag - zaterdag 13 april

Nederlandse Coeliakie Dag - zaterdag 13 april

Kom je ook weer naar de leukste glutenvrije dag van Nederland. Ook dit jaar staat deze dag bij ons weer op de agenda: zaterdag 13 april in Vianen. We hopen jullie allemaal weer te zien. Het wordt een mooie dag! 

Glutenvrije markt

Glutenvrije markt

Om 10.00 uur begint de grootste glutenvrije warenmarkt van Nederland speciaal voor onze leden. Om 13.30 uur gaan de deuren van de markt weer dicht. 

Glutenvrij lunchbuffet

Glutenvrij lunchbuffet

Het glutenvrij buffet is zo populair dat het soms erg druk kan zijn. Daarom hebben we dit jaar, om de drukte een beetje te spreiden, twee starttijden: 12.00 uur en 13.00 uur. Je kunt de lunch al bestellen via de webwinkel. Dus let goed op welk tijdstip je wilt lunchen.

Kinderopvang

Kinderopvang

Op de begane grond van het hotel vangen onze vrijwilligers de kinderen op. Hier kunnen de kinderen heerijk spelen, cupcakes versieren, geschminkt worden of rustig knutselen, zodat de ouders/verzorgers kunnen genieten van een lezing of rustig over de markt kunnen lopen. Je hoeft je kind hier niet voor aan te melden. Kom gewoon gezellig langs.

Parkeren en veiligheid

Parkeren en veiligheid

Op de Nederlandse Coeliakie Dag bereiken we heel veel van onze leden. Maar de locatie goed bereiken, kan wel eens wat tijd kosten. Dan hebben we het over het parkeren. Ook daar hebben we dit jaar een oplossing voor bedacht. Ten eerste is het aantal parkeerplaatsen van Van der Valk dit jaar uitgebreid. Daarnaast mogen we gebruikmaken van een parkeerterrein verderop en rijden er twee golfkarretjes heen en weer, van het parkeerterrein naar de locatie, zodat je niet zo ver hoeft te lopen met alle boodschappen.

Lezingenprogramma NCD

Lezingenprogramma NCD

Ook voor dit jaar hebben we weer een mooi lezingenprogramma in elkaar gezet. Ook wat betreft de lezingen hebben we goed geluisterd naar wat de bezoekers ons vorig jaar meegaven. Het programma is nu zo opgesteld dat er in de middag dezelfde lezingen worden gegeven als in het ochtendprogramma. Hopelijk haalt dit de keuzestress een beetje weg.

Download hier het lezingenprogramma.

Voor al je vragen

Voor al je vragen

Glutenvrij leven

In de centrale hal van het hotel kunnen de leden terecht bij onze vrijwilligers voor alle vragen over de vereniging en het glutenvrij leven. 

Het glutenvrij dieet

Diëtisten uit het NCV-diëtistennetwerk staan klaar voor al je vragen over het glutenvrij dieet. Algemene dieetvragen kan je stellen aan de diëtisten in de centrale hal. Wil je even een persoonlijk gesprekje, kan je terecht op de derde verdieping in de Rome- en de Milaanzaal.

Medische vragen

Van 14.15 tot 15.15 uur zit de grote zaal altijd vol bezoekers die graag een vraag willen stellen aan onze meidsche experts. Ook dit jaar vindt het medisch forum weer plaats in de Chicagozaal.

Bakdemonstraties

Bakdemonstraties

Onze zeer ervaren bakinstructrices geven live bakdemonstraties in de keuken op de begane grond van de Montrealzaal. Ze laten zien hoe je pizza, broodjes en een quiche kan bakken. Je kan er ook terecht voor al je vragen over glutenvrij bakken.

Nog geen lid en wil je graag komen?

Word dan nu lid van de NCV en maak gebruik van alle voordelen.

Eerdere edities van de Nederlandse Coeliakie Dag

De Nederlandse Coeliakie Dag wordt al jaren met veel succes georganiseerd. Lees de verslagen van eerdere edities van de NCD.

Filmp over NCD 2016

Een van onze leden, Brian Schmidt, maakte voor de NCV een leuke impressie van de Nederlandse Coeliakie Dag 2016 in april. Hier kun je het filmpje (en misschien jezelf!) terugzien.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.