Volg ons
Interessant online lezingenprogramma

Interessant online lezingenprogramma

Nederlandse Coeliakie Dag vindt dit jaar online plaats vanaf maandag 28 september, maar liefst vijf avonden lang! Dus NIET zoals jullie als NCV-leden gewend zijn één dag in Vianen. Dat deze dag niet doorgaat, hebben we helaas moeten beslissen vanwege de coronamaatregelen. Maar we hebben hard gewerkt aan een supermooi programma met lezingen en workshops over coeliakie en het glutenvrij dieet. Zonder keuzestress deze keer. Want of je nou een enkele lezing wilt bijwonen of alle lezingen wilt bijwonen, het kan allemaal. Vijf avonden vanaf 19.00 uur! Klik hier voor het programma.

Woensdagmiddag 30 september is de jeugd aan de beurt. Dokter Schweizer zit klaar om alle vragen van glutenvrije kinderen te beantwoorden.

Exclusief voor leden
Dit mooie event kunnen we mogelijk maken dankzij onze leden. Daarom is het exclusief voor onze leden. Ben je nog geen lid? Dan is dit een goed moment om lid te worden. Niet alleen kun je dan gratis deelnemen aan de lezingen, maar je bent ook nog eens lid van de Nederlandse Coeliakie Vereniging tot het einde van dit jaar voor slechts 15 euro. Met alle extra voordelen die daarbij horen zoals o.a. het gratis welkomstpakket (bij minimaal twee jaar lidmaatschap), gratis persoonlijk dieetadvies, het populaire Glutenvrij Magazine en nog veel meer: lid worden.

Algemene ledenvergadering

De ALV gaat door op 26 september van 10.00 - 12.00 uur in een digitale variant. 

Het jaarverslag en de jaarrekening – die tijdens de ALV worden goedgekeurd- zijn op onze website gepubliceerd. Wij vinden transparantie belangrijk. 

Voor vragen over het coronavirus verwijzen we naar https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19Ook is er publieksinformatienummer: 0800-1351. 

De voordelen voor onze leden

Een gratis welkomstpakket, gratis advies van onze diëtist, recepten, events en nog veel meer

Eerdere edities van de Nederlandse Coeliakie Dag

De Nederlandse Coeliakie Dag wordt al jaren met veel succes georganiseerd. Lees de verslagen van eerdere edities van de NCD.

Een van onze leden, Brian Schmidt, maakte voor de NCV een leuke film van de Nederlandse Coeliakie Dag 2016.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944