Volg ons

Een glutenvrij dieet! Wat nu?

Een glutenvrij dieet! Wat nu?

U of één van uw gezinsleden loopt al een tijd rond met klachten. Eindelijk is er een oorzaak: u bent glutenintolerant of glutensensitief. Misschien lucht het op: er is een oorzaak en het is niet levensbedreigend. Maar tegelijkertijd betekent het ook een levenslang glutenvrij dieet.
Coeliakie geeft veel praktische vragen en ook de nodige emoties. Wat is het nu eigenlijk? Hoe ga ik om met het glutenvrije dieet? Thuis, binnen het gezin, maar ook daarbuiten, op school en op het werk. En kan ik nog uit eten gaan? Kortom, wat nu? Lees meer op onze site over het glutenvrije dieet:

Goed Glutenvrij

Daarnaast is er nog veel informatie die alleen beschikbaar is voor leden. Zoals bijvoorbeeld uitgebreide informatie over 'Goed Glutenvrij' speciaal voor leden en een uitgebreide receptenoverzicht voor heerlijke glutenvrije gerechten. Als u toegang wilt tot deze informatie, word dan lid. Het levert u veel op: een luisterend oor, praktische informatie, activiteiten georganiseerd door onze regio's, vier keer per jaar ons blad met veel tips en op maat dienstverlening voor kinderen, pubers en studenten.

 

Goed Glutenvrij!

Goed Glutenvrij!

Goed Glutenvrij is meer dan alleen gluten uit je eten halen?Het is ook letten op de verborgen gluten, letten op zoet, zout en vet in het eten en zorgen dat je voldoende vezels binnenkrijgt. Meer weten? Download hier het mini-boekje!

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.