Met de feestdagen zijn we vaak op zoek naar bijzondere gerechten en lekkernijen. Hier vind je zowel traditionele als nieuwe glutenvrije recepten voor Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw en Pasen. Eet smakelijk.
Hoofdgerechten voor de kerst
In 2017 hebben we speciaal voor de feestdagen drie heerlijke glutenvrije hoofdgerechten voor jou laten samenstellen. Download hier de receptenfolder.
Overzicht
< vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende >
4 december 2020
Voor ongeveer 12 stuks, bereidingstijd in 2 uur
Dit recept komt uit het Kookboek De Gluut en staat in Glutenvrij Magazine 4 2020....
Lees meer
4 december 2020
Kip met polentakorst en soulfood salade voor 4 personen. De bereidingstijd is 1 uur.
Dit recept komt uit het kookboek De Gluut en staat in Glutenvrij Magazine 4, 2020....
Lees meer
4 december 2020
Met de feestdagen voor de deur hebben we deze heerlijke, ouderwetse sneeuwster uitgezocht als nagerecht tijdens de kerstdis. Of gewoon lekker bij koffie. Deze keer speciaal gemaakt door onze ervaren bakinstructrice Astrid.
Dit recept staat in Glutenvrij Magazine 4 2020....
Lees meer
4 december 2020
Lamsvlees met granaatappel voor 6 personen. Bereidingstijd 2,5 uur.
Dit recept komt uit het kookboek De Gluut en staat in Glutenvrij Magazine 4, 2020....
Lees meer
4 december 2020
ongeveer 12 limoenkoekjes, bereidingtijd 1 uur
Dit recept komt uit het kookboek De Gluut en staat in Glutenvrij Magazine 4, 2020....
Lees meer
9 april 2020
Leuk om te maken en lekker om te eten! Deze paashaas broodjes vrolijken je paasontbijt, brunch of lunch echt op. Veel bakplezier!...
Lees meer
5 december 2019
Een heerlijk glutenvrij feeststol kan niet ontbreken bij het kerstontbijt, of gewoon lekker bij een kopje thee. Vaak is dat tegen de kerstdagen alweer uitverkocht, hoorden we van leden. Geen nood, we vroegen onze ervaren bakinstructrice Jeandrine Kastelein naar een beproefd recept. Eet smakelijk!...
Lees meer
5 november 2019
Amandelspijs is het lekkerst als je het een paar weken van tevoren maakt. Je kunt de spijs enkele weken bewaren in een goed afsluitbare pot op een koele plaats....
Lees meer
15 april 2019
Vrolijke Paas-soezen!
Leuk als verassing of om samen te maken.
...
Lees meer
11 december 2018
Voor de feestdagen een grand dessert. Dat is echt een leuk idee. En met oubliebakjes, kruimeltaart met blauwe bessen, koeken en monchou in een glaasje is het ook nog eens heel erg lekker!...
Lees meer