Volg ons
Recepten voor de feestdagen

Recepten voor de feestdagen

Met de feestdagen zijn we vaak op zoek naar bijzondere gerechten en lekkernijen. Hier vind je zowel traditionele als nieuwe glutenvrije recepten voor Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw en Pasen. Eet smakelijk.

Hoofdgerechten voor de kerst

In 2017 hebben we speciaal voor de feestdagen drie heerlijke glutenvrije hoofdgerechten voor jou laten samenstellen. Download hier de receptenfolder.

Overzicht

< vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende >

Broodhaantjes

9 maart 2021
In veel plaatsen wordt er met Palmpasen, de zondag voor Pasen een Palmpaasoptocht gehouden. Kinderen lopen dan met en versierde stok met daarop een broodhaantje in optocht door hun woonplaats. Met dit recept maak je zelf een glutenvrij Paashaantje....

Lees meer

Kalfsbitterballen

4 december 2020
Voor ongeveer 12 stuks, bereidingstijd in 2 uur Dit recept komt uit het Kookboek De Gluut en staat in Glutenvrij Magazine 4 2020....

Lees meer

Kip in polentakorst

4 december 2020
Kip met polentakorst en soulfood salade voor 4 personen. De bereidingstijd is 1 uur. Dit recept komt uit het kookboek De Gluut en staat in Glutenvrij Magazine 4, 2020....

Lees meer

Klassieke sneeuwster

4 december 2020
Met de feestdagen voor de deur hebben we deze heerlijke, ouderwetse sneeuwster uitgezocht als nagerecht tijdens de kerstdis. Of gewoon lekker bij koffie. Deze keer speciaal gemaakt door onze ervaren bakinstructrice Astrid. Dit recept staat in Glutenvrij Magazine 4 2020....

Lees meer

Lamsvlees

4 december 2020
Lamsvlees met granaatappel voor 6 personen. Bereidingstijd 2,5 uur. Dit recept komt uit het kookboek De Gluut en staat in Glutenvrij Magazine 4, 2020....

Lees meer

Limoenkoekjes

4 december 2020
ongeveer 12 limoenkoekjes, bereidingtijd 1 uur Dit recept komt uit het kookboek De Gluut en staat in Glutenvrij Magazine 4, 2020....

Lees meer

Zoete paashaas broodjes

9 april 2020
Leuk om te maken en lekker om te eten! Deze paashaas broodjes vrolijken je paasontbijt, brunch of lunch echt op. Veel bakplezier!...

Lees meer

Feeststol

5 december 2019
Een heerlijk glutenvrij feeststol kan niet ontbreken bij het kerstontbijt, of gewoon lekker bij een kopje thee. Vaak is dat tegen de kerstdagen alweer uitverkocht, hoorden we van leden. Geen nood, we vroegen onze ervaren bakinstructrice Jeandrine Kastelein naar een beproefd recept. Eet smakelijk!...

Lees meer

Amandelspijs - twee recepten

5 november 2019
Amandelspijs is het lekkerst als je het een paar weken van tevoren maakt. Je kunt de spijs enkele weken bewaren in een goed afsluitbare pot op een koele plaats....

Lees meer

Paas-soezen

15 april 2019
Vrolijke Paas-soezen! Leuk als verassing of om samen te maken.   ...

Lees meer

< vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende >

De voordelen voor onze leden

Een gratis welkomstpakket, gratis advies van onze diëtist, recepten, events en nog veel meer

December bakrecepten

December bakrecepten

Traditionele bakrecepten voor Sinterklaas en Kerst op een rij van pepernoten, kerstbrood tot oliebollen. Bekijk hier de recepten.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944