Volg ons
Vacatures vrijwilligers

Vacatures vrijwilligers

De NCV is verdeeld in acht regio's. In al deze regio's organiseert de NCV diverse activiteiten (zie activiteitenkalender) voor kinderen en volwassenen met coeliakie. Maar ook op landelijk niveau zijn we soms op zoek naar vrijwilligers. 

Staat er in het vacatureoverzicht niet direct iets wat past bij jouw wensen of mogelijkheden en wil je toch graag iets doen? Dan kan je contact opnemen met Marlyne Ravensbergen via vrijwilliger@glutenvrij.nl.  We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan de activiteiten in de regio of aan landelijke activiteiten!

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures: 

Regionaal


Voor meer informatie over de vacatures kun je contact openemen met de vrijwilligershelpdesk via vrijwilliger@glutenvrij.nl of 035-6954002.

Voorlichting geven?

We zijn altijd op zoek naar mensen die voorlichting willen geven over het glutenvrij dieet. Lees hier de ervaring van onze vrijwilligers Ellen en Ilse hoe leuk het is om voorlichting te geven!

Vrijwilliger worden?

De regio’s worden geheel bemand door vrijwilligers. Ben je lid van de NCV en heb je interesse om vrijwilliger te worden in jouw eigen regio?

Meld je dan nu aan!

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002


Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE