Volg ons

Vacatures regio Utrecht/Flevoland

Voor de regio Utrecht/Flevoland zijn we op zoek naar verschillende vrijwilligers. Heb je interesse? Dan kun je contact opnemen met de vrijwilligershelpdesk via vrijwilligershelpdesk@glutenvrij.nl of 035-6954002.

Penningmeester

Verantwoordelijk voor de financien in de regio. Beheerder van de regionale NCV rekening. Uitbetalen van declaraties van de regionale vrijwilligers. Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verplicht.

Vrijwilliger kinderactiviteiten voor de provincie Flevoland

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger, die het leuk vindt om activiteiten te organiseren voor kinderen in Flevoland. De leeftijdsgroep is in overleg te bepalen.

Voor vragen kun je ook terecht bij de coördinator kinderactiviteiten van de regio Utrecht: Dennis van Woudenberg, ut.kinderactiviteiten@glutenvrij.nl.

 

Bakinstructrices/-instructeurs

Wil je andere mensen leren hoe ze lekker en gezond glutenvrij kunnen bakken? Volg dan de basisscholing voor bakinstructeurs en maak veel leden in jouw regio blij!

Om je op weg te helpen geeft de NCV niet alleen een basistraining, maar beschikt de NCV ook over een draaiboek om de workshops op te zetten.

 

Vrijwilliger voor het opbellen van nieuwe leden in de regio

We vinden het erg belangrijk om nieuwe leden te verwelkomen en hen een luisterend oor te bieden. Er is al een vrijwilliger actief op dit gebied, maar aangezien onze regio groot is en we veel nieuwe aanmeldingen krijgen, zoeken we nóg een enthousiaste vrijwilliger.

Onderwerpen die tijdens een dergelijk gesprek aan de orde komen zijn bijvoorbeeld de voordelen van het lidmaatschap, het kenniscentrum op de website, de activiteiten van de vereniging, maar het belangrijkste is om vooral de mensen hun verhaal te laten doen.

Vrijwilliger voorlichting

Wij zoeken iemand, die ervaringsdeskundige is op het gebied van Coeliakie en het glutenvrije dieet. Werkzaamheden kunnen o.a. bestaan uit:

  • Het organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten;
  • Standbemanning tijdens markten en evenementen;
  • Voorlichting geven op scholen, zorginstellingen enz.;
  • Verspreiden van voorlichtingsmaterialen;
  • Contact met de regionale pers.

Voor vragen kun je ook terecht bij de voorzitter/voorlichter van de regio Utrecht/Flevoland: Irene Loep,  ut.voorlichting@glutenvrij.nl

 

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.