Volg ons

Glutenvrije markt Veldhoven Noord-Brabant

Datum:9 maart 2019

Tijd:11:00 tot 14:00

Op zaterdag 9 maart 2019 van 11.00-14.00 uur vindt  speciaal voor onze leden weer de succesvolle glutenvrije markt in De Heiberg in Veldhoven plaats.

Verschillende leveranciers van glutenvrije producten staan voor je klaar met heerlijke producten. Je kunt proeven, ideeën uitwisselen met de leveranciers en uitgebreid inkopen doen. 

Pratische tips

Ben je op zoek naar praktische tips of wil je weten wat we allemaal voor jou kunnen doen? In de voorlichtingsstand van de NCV kun je terecht bij onze ervaren vrijwilligers. Zij geven informatie over de vereniging en praktische tips over alles wat te maken heeft met glutenvrij leven. Er liggen verschillende folders en brochures in de stand die je mee kunt nemen. Wil je weten wat je nou wel en wat je niet kan eten of ben je op zoek naar tips om zelf brood te bakken? De aanwezig diëtist is lid van het NCV-diëtistennetwerk en kan al jouw vragen over het glutenvrij dieet beantwoorden. De ervaren NCV-bakinstructeurs beantwoorden al je bakvragen.

Lekker eten

Heb je na het proeven van al die heerlijke glutenvrije producten op de markt nog steeds zin in iets lekker? Dan kan je terecht bij de foodtrucks die op het parkeerterrein staan voor een portie churros of een portie kibbeling.

Voor de kinderen

Ook voor de kleinsten is er genoeg te doen op de markt. Er is een springkussen en een grote knutseltafel, waar heerlijk uren aan getekend, geknipt en geplakt kan worden. Opgeven hiervoor is niet nodig.

De markt vindt plaats op zaterdag 9 maart van 11.00 tot 14.00 uur in Noord-Brabant. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden en de toegang is gratis.

Contant geld

Niet elke leverancier heeft een mobiel pinapparaat en je kunt bij de locatie geen contant geld pinnen. Dus neem genoeg contant geld mee!

 

Meer informatie

Wil je meer weten? Mail dan gerust naar info@glutenvrij.nl.

 • Doelgroep:
  Alle leden
 • Plaats:
  Veldhoven
 • Adres:
  Sport & Evenementencomplex de Heiberg Heerseweg 49 5504 KP Veldhoven
 • Email:
 • Kosten:
  gratis voor leden

De voordelen voor onze leden

Een gratis welkomstpakket, gratis advies van onze diëtist, recepten, events en nog veel meer

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

 • Welkomstpakket
 • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
 • Toegang tot de hele site
 • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
 • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.