Volg ons
Wil je ook op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen?

Wil je ook op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen?

Keuzeprogramma

Download hier het programma. Klik voor meer informatie over de lezingen op de naam van de zaal bovenaan de tabel.

Zaal/TijdChicagoBrusselWashingtonSingaporeRomezaalMilaanzaal

Istanbulzaal

09.45 - 10.45 Algemene Ledenvergadering

 

         
11.00 - 11.45

Hoe krijgen producten het Crossed Grain logo? Aan welke eisen moeten ze voldoen? Hoe gaat het eraan toe in het laboratorium?

Gerard Kramer,
Laboratorium Nutrilab

Glutenvrij op vakantie, natuurlijk kan dat, maar hoe pak ik dat aan? Met heel veel handige tips.

Coeliactive, jongerenafdeling NCV

Moutextract, E-nummers en haver-gluten, hoe lees je een etiket? Onze diëtist legt het uit.

Chris Mak,
NCV-diëtist

Glutenvrij uit eten. Wat kan je zelf doen om zo veilig mogelijk uit eten te gaan?

Gaby Herweijer, diëtist NCV-diëtistennetwerk 

Inloop
spreekuur
diëtist

Voor al je persoonlijke vragen over het gluten-vrij dieet en glutenvrije producten.

Inloop
spreekuur diëtist

Voor al je persoonlijke vragen over het gluten-vrij dieet en glutenvrije producten.

Spreekuur kinderarts

Kinderen opgelet! Zit je op de basisschool en wil je wat vragen aan de kinderarts? Dat kan!

 

 

 

12.00 - 12.30

Waarom moet je elk jaar terugkomen bij de MDL-arts? Is die jaarlijkse controle wel nodig?

Abdul Al-Toma, mdl-arts St. Antonius Ziekenhuis

Zijn het de gluten of misschien iets anders waar mensen met gluten-sensitiviteit last van hebben?

Peter Weegels, Onderzoeker Wageningen University & Research

Wat als mijn kind niet opknapt na de diagnose? Hoe ga je daarmee om?

Margreet Wessels, kinderarts mdl

 

Inloop
spreekuur 
diëtist

Voor al je persoonlijke vragen over het gluten-vrij dieet en glutenvrije producten.

Inloop
spreekuur
diëtist

Voor al je persoonlijke vragen over het gluten-vrij dieet en glutenvrije producten.

 
12.00 - 13.30 Pauze            
13.15 - 14.00

Hoe krijgen producten het Crossed Grain logo? Aan welke eisen moeten ze voldoen? Hoe gaat het eraan toe in het laboratorium?

Gerard Kramer, 
Laboratorium Nutrilab

Glutenvrij op vakantie, natuurlijk kan dat, maar hoe pak ik dat aan? Met heel veel handige tips.

Coeliactive, jongerenafdeling NCV

Moutextract, E-nummers en haver-gluten, hoe lees je een etiket? Onze diëtist legt het uit.

Chris Mak,
NCV-diëtist

Glutenvrij uit eten Wat kan je zelf doen om zo veilig mogelijk uit eten te gaan?

Gaby Herweijer, diëtist NCV-diëtistennetwerk

Inloop
spreekuur 
diëtist

Voor al je persoonlijke vragen over het gluten-vrij dieet en glutenvrije producten.

Inloop
spreekuur 
diëtist

Voor al je persoonlijke vragen over het gluten-vrij dieet en glutenvrije producten.

 
14.15 - 15.15

Medisch forum

specialisten o.a. uit de NCV Wetenschappelijke Adviesraad beantwoorden traditiegetrouw vragen van het publiek. 

           

Programma Nederlandse Coeliakie Dag 13 april 2019

Dagvoorzitter: Marga van Praag

09.30 uur Algemene Ledenvergadering 2018
10.00 - 13.30 uur Glutenvrije markt
09.45 - 10.45 uur Algemene Ledenvergadering (alleen voor leden)
11.00 - 14.15 uur Keuzeprogramma (wijzigingen voorbehouden)
12.00 - 13.30 uur Lunch
14.15 - 15.15 uur Medisch Forum met leden van de Medisch Adviesraad van de NCV
15.15 uur Afsluiting

Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Voor alle programmaonderdelen geldt: vol = vol.

Grootste glutenvrije markt

Kom je ook naar de grootste glutenvrije markt van Nederland? Kijk hier voor meer informatie.

Nog geen lid en wil je toch graag komen?

Word dan nu lid van de NCV en maak gebruik van alle voordelen.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.