Volg ons
Tip/Top actie

Ik eet glutenvrij!

Lekker uit eten in het restaurant van je keuze. Dat moet voor iedereen mogelijk zijn. Ook als je glutenvrij eet! Dat gaan we met z'n allen voor elkaar krijgen. Doe je ook mee? Hieronder lees je hoe! 

Top of Tip

Ncv-679 tip-kaartjes los dfkleinWij hebben Tip/Top-kaartjes gemaakt om glutenvrij uit eten onder de aandacht van de horeca te brengen. Stop deze handige kaartjes in je portemonnee.

DOWNLOAD ZE HIER

TOP!

Heb je ergens lekker en zorgeloos glutenvrij gegeten? Laat dan eenTop! in het restaurant achter.

TIP!

Niet helemaal tevreden? Schrijf dan een Tip! op het kaartje. Je kan het kaartje op je tafel laten liggen of aan het personeel geven. Met het kaartje wijs je het restaurant op de Horeca Alliantie Glutenvrij. Zo willen we ervoor zorgen dat er in steeds meer restaurants in Nederland lekker en zorgeloos glutenvrij gegeten kan worden.

Laat het ons weten!

Dan nemen wij contact op met het restaurant en nodigen we ze uit om mee te doen met de Horeca Alliantie Glutenvrij. Zo bouwen we samen aan een grote groep restaurants waar je lekker en zorgeloos glutenvrij kan eten.

Bij welk restaurant liet je een kaartje achter?

Velden met een * zijn verplicht

Horeca Alliantie Glutenvrij

Je kunt het best kiezen voor een restaurant met het logo Lekker Glutenvrij. Het restaurant is dan aangesloten bij de Horeca Alliantie Glutenvrij. Wij controleren elk jaar deze restaurants en trainen het personeel. Kijk hier voor meer informatie over de Horeca Alliantie Glutenvrij.

Wie doen er al mee?

Wie doen er al mee?

Hier vind je een overzicht van de aangesloten restaurants. Een van de doelen van deze Tip/Top-actie is dat er zich nog meer restaurants aanmelden. 

Wat kan je zelf doen?

Wat kan je zelf doen om zorgeloos glutenvrij uit eten te gaan. Kijk hier

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944